Muhabbet 1
+2
Arda__kolik
***Commander***
6 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Muhabbet 1
selam ben de geldim adın ne canım =)
...ösqe...- moderatör
¢razy ßedis demiş ki:betül senin ki de özge olmalı
evet canım m. oldum
şeyda kıss nbr
...ösqe...- moderatör
ben iyiyim..senin neyin var..düşündüğüm konu mu ??
...ösqe...- moderatör
eğer bizim sınıftan biriyle ilgiliyse düşündüğün doğru
...Sümeyye...- Üye
***Commander*** demiş ki:Ya sınıftan diilde genel muhabbet yapsak...
bence de ya
ee nasılsınız arkadaşlar
Şeyda sağolsun o tasarım ağırlıklı ben rütbeler, forum yönetimi ağırlıklı çalışıyoruz...
ya beni de admin yapsanız ben forum yapmayı çok seviyorum bu forumun yapıldığı sitedeki yapılan forumları da çok iyi biliyorum lütfen!!
***Commander*** demiş ki:Henüz admine gerek duymuyoruz...
ama ben sizden de çok ilgilenirim hergün bi 5-10 mesaj yazarım yani ödevimin olmadığı günler 5-6 konu da açarım lüütfen ben hem buton yapma programı banner yapma programı da indiririm yaa lüütfeen şeyda emre noluur yaa
Betülcüm admine gereğimiz olduğu zmn ilk aday sen olursun fakat şuan öyle bir gereğimiz yok...Bizim şuan sadece üye toplamaya ihtiyacımız var...Fazla üye olursa ztn bir admin dha almayı düşünürüz...Sen birazcık siteye üye toplamaya çalış betül,seni dha çok admin yapma ihtimalim olur... Şaka bir yana gerçewkten millet tanıdığınız arkadaşlarınıza duyurun sitemizi üye artsın...
***Commander*** demiş ki:Betülcüm admine gereğimiz olduğu zmn ilk aday sen olursun fakat şuan öyle bir gereğimiz yok...Bizim şuan sadece üye toplamaya ihtiyacımız var...Fazla üye olursa ztn bir admin dha almayı düşünürüz...Sen birazcık siteye üye toplamaya çalış betül,seni dha çok admin yapma ihtimalim olur... Şaka bir yana gerçewkten millet tanıdığınız arkadaşlarınıza duyurun sitemizi üye artsın...
hmm öle olsun
Sen yakında s.moderatörlüğe dooru gidiceksin... Sonuçta sen sitenin ilklerindensin ve en çalışkan üyelerindensin...Bir de az önce dediğim gibi üye toplarsan gzel olur...
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası